Mисията на Prevent Herbal е с революционна КАУЗА:

 

***Създаване на полезни за здравето 100% НАТУРАЛНИ БИЛКОВИ СУПЕРХРАНИ , НО те задължително да са максимално удобни и лесни за ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА.

Защо революционна кауза?

Да ние не откриваме нищо ново, но ежедневната НЕУПОТРЕБА на натурални билкови продукти, крещящата нужда от приема им в това стресиращо, токсично и заразно време ни мотивира да намерим правилния път, тези така ценни билкови еликсири, да заемат завидно място в програмата за здравословен начин на живот.

Да ние трябва да направим възможно билките  да присъстват максимално на нашата трапеза. Как може да се случи това?

1.Билковите продукти задължително да са 100% натурални.

Продуктите да са натурални и с комплексно действие- комбинация от няколко билкови екстракта, така необходими за всекидневната природосъобразна грижа за здравето .

2.Да създаваме продукти, от които има реална, отчетлива и здравословна полза от тяхната употреба.

Много добре знаем, че ако включим в ежедневната си употреба полезни за здравето билки, ще подобрим качеството си на живот.   Но забързани и отнесени от ежедневните грижи и задачи това желание остава неосъществимо.                           

Затова с много грижа за Вас  поднасяме Билки в мед, билкова напитка * FITO Mix *Вкусно олио и ябълков оцет олежали в билки и подправки   в подходяща опаковка, които може да консумирате у дома ,на работното си място, по време на пътуване…… където пожелаете!

3.Prevent Herbal да проучва и развива нови натурални продукти, така необходими за ежедневна употреба.

Нашите партньори трябва да са сигурни, че винаги първи ще въведат на пазара нови продукти като състав, ползи, визия и иновативност за употреба.

Екипът на Prevent Herbal цели постигането на ясни резултати- Ежедневна природосъобразна грижа за ЗДРАВЕТО.

superfood-stamp

Нашите продукти са истинска иновация по отношение на тяхната употреба.
Нашата корпоративна философия е:
ПОДАРЯВАЙ ЗДРАВЕ ОТ ПРИРОДАТА

С много грижа за Вас работи екипът на Prevent Herbal