тел. 0889542642 email: katelina01@abv.bg
0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между онлайн магазин Prevent Herbal и потребителя (Вие) във връзка с услугите, предлагани от www.preventherbal.com. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на www.preventherbal.com, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте нашия уебсайт. Ако продължите да използвате нашия yебсайт, ще се счита, че Вие сте приели тези условия на ползване. Преди да ни предоставите лични данни включително имейл адрес, Вие ще бъдете изрично помолени да приемете нашите Общи условия за ползване.

Чрез приемането на нашите условия, Вие се съгласявате да бъдете обвързани с Общите Условия за ползване във версията, публикувана на нашия Уебсайт към момента на съответното Ви посещение. Ние си запазваме правото да правим промени по всяко време в нашия уебсайт и в нашите Условия за ползване чрез публикуването им на нашата платформа без други известия. Съществените промени ще бъдат допълнително съобщени по подходящ начин. Молим не забравяйте да преглеждате общите условия редовно, тъй като достъпът и използването от Ваша страна на нашата платформа ще се считат за предоставяне на Вашето съгласие с Условията на ползване във версията, публикувана на нашия уебсайт към момента на съответното Ви посещение.

1.Информация за потребителите

Информация за потребителите съгласно чл. 47, ал. 1 от ЗЗП:

 

1.1. Крайната цена на стоките е изписана на страницата за представяне на съответния продукт, непосредствено до наименованието на стоката в български лева.

1.2. Стойността на транспортните разходи за доставка, НЕ Е ВКЛЮЧЕНА в цената на стоките. Тя е посочена отделно в поръчката и се начислява към цената на стоките при определяне на крайната цена за плащане.

2.Условия на плащане, доставка и срок за изпълнение

2.1. Prevent Herbal предлага следните начина за плащане: наложен платеж и по банков път:

ET“Кателина-Екатерина Иванова”’
BG:43 BPBI 7945 1067922702  BIC: BPBIBGSF
Юробанк България АД

2.2. Prevent Herbal не начислява допълнителни такси за плащане по банков път. Такива такси може да начисли единствено банката на потребителя и зависят изцяло от условията които потребителят е съгласувал със своята банка.

2.3. След като направите поръчка, ще получите имейл от нас, потвърждаващ получаването и регистрацията на Вашата поръчка. Това означава, че Вашата поръчка е приета и в процес на обработка. Ние допълнително ще потвърдим приемането на Вашата поръчка, като Ви изпратим имейл с потвърждение, че продуктът е бил изпратен в рамките на 2-3 работни дни.

2.4. Обработката на поръчаните стоки се осъществява в срок от 1 до 3 работни дни, считано от датата на поръчката. Срокът за доставка е 1-2 работни дни след финализиране на обработката.

2.5. Срокът за обработка зависи от наличността на продуктите и размера на заявката.

2.6. Цената на доставката за всички населени места в България до офис на куриер е 3,20 лв. и до адрес на клиент 5 лв.

2.7. След изпращане на подготвената поръчка в рамките на тези срокове, Prevent Herbal не носи отговорност за допълнително забавяне в следствие на лоши метеорологични условия, национални празници и други външни фактори, неподлежащи на контрол от наша страна.

2.8. Ние доставяме продуктите, за които сме приели Ваша поръчка, чрез избрано от нас дружество за куриерски услуги. Ние доставяме до адреса, който Вие сте ни предоставили. Ние не носим отговорност ако адресът е неправилен или непълен.

2.9. Ние можем да прекратим договора за доставка, без да носим отговорност за вреди, чрез едностранно известие в следните случаи:

  • данните, предоставени от Вас са непълни или неверни;
  • неспазване от Ваша страна на нашите Общи условия (освен в случаите на незначително несъответствие);

3.Законово право на отказ

3.1. Срок за отказ.

Вие имате законовото право да се откажете от поръчка или от договор в рамките на 14 дни без каквато и да било причина. За да спазите срока за отказ е достатъчно да изпратите съобщение за отказ преди изтичане на периода за отказ. Периодът за отказ ще изтече 14 дни след:

  • датата на доставка, което означава датата, на която Вие или посочена от Вас трета страна (различна от куриера) сте приели и физически владее продукта;

3.2. Упражняване на правото на отказ

Вие трябва да информирате Prevent Herbal за Вашето решение за отказ чрез недвусмислено изявление. По-конкретно, Вие може да използвате писмо или имейл.

3.3. Изключения

Вие нямате право да се откажете от поръчаните от вас продукти в случай че са разпечатани след доставка;

3.4. Последици от отказа

3.4.1. Възстановяване на заплатени суми: Ние ще възстановим всички плащания, получени от Вас във връзка с върнатия продукт (освен разходите, описани в следващите изречения и разходите за връщане на продукта), не по-късно от 14 работни дни от датата, на която сме били информирани за Вашия отказ. Ще извършваме такива възстановявания на суми посредством банков превод по посочена от Вас лична банкова сметка в която сумата е платена. Ние имаме право да задържим възстановяването на сумата докато получим продукта обратно или докато Вие предоставите надлежни доказателства за изпращането на стоките обратно, което настъпи по-рано.

3.4.2. За да върнете продукт, той трябва да е:

  • в оригиналното си състояние и опаковка; оригинална опаковка се отнася за опаковката на продукта, а не за пакета на Prevent Herbal;
  • без следи от използване, неповреден и в цялост.

3.4.3. Ако критериите по-горе не бъдат покрити, за съжаление ние няма да може да приемем върнатия продукт и съответно няма да може да Ви възстановим заплатената сума. Ние си запазваме правото да изискаме от Вас разходите за повторно изпращане на продукта обратно до Вас.

3.4.4. Връщане на продукти: Вие се задължавате да изпратите продуктите обратно до адреса за връщане не по-късно от 14 дни от датата, на която сте ни съобщил за Вашия отказ. Крайният срок ще се счита за спазен, ако ни изпратите продукта преди изтичане на срока от 14 дни. Вие се съгласявате да върнете продукта само по пощата или чрез куриер. Може да намерите адреса за връщане на товарителницата, залепена на опаковката.

3.4.5. Разходи за връщане на продукти: Вие ще трябва да заплатите преките разходи за връщане на продукта до нас.