тел. 0889542642 email: katelina01@abv.bg
0 items - 0.00лв.

Your shopping cart is empty

Why not add some items in our Shop

Защо Fito Mix?

by method
Comments are off for this post.

Билкова напитка за ежедневна употреба?

Природосъобразна грижа за  ЗДРАВЕТО !


· 100% НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ екстракти извлечени от растения и плодове отгледани в екологично чисти райони, без оцветители, слепители, капсули и други добавки.


· Концентрирана формула -микс от 7 билкови екстракти с комлексно действие, бързоусвоима клетъчна храна от природата.


· Естествена защитна броня срещу : стрес и напрежение, Вируси, бактерии, токсини, свободни радикали и злокачествени образувания.


· Естествена грижа за : здравословен метаболизъм, гладка и еластична кожа, здрави кръвоносни съдове и капиляри, здравословни, балансирани стойности- Рн,кръвна захар.


· Естесествен източник на: Vit C, VitB1,B2 и натурални полезни вещества за здравето на организма.


· Удобна и лесна за ежедневна употреба у дома , на работното място, офиса, въобще……..където пожелаете, бързоразтворима, единична доза поставена във високобариерна еднократна опаковка


Така , защитаваме здравето си, с най-доброто от ПРИРОДАТА!


Формулата на FITO Miх е простичка – Да ни осигури почти всичко необходимо в едно!


*АшвагандаСпокойствие и дълбок сън. Силно либидо. Дълголетие.


 

*МомордикаЗдравословен метаболизъм. Подпомага подържането на кръвната захар в нормални граници. Блокира храненето на злокачествените образувания. Подържа кожата без петна.


*Амла – Плодът с най- високо съдържание на витаминС в природата. Силен естествен антиоксидант . Препятства образуването на свободни радикали, допринасящи за развитието на тумурни клетки.


* Центела азиатика – Гладка и еластична кожа и здрави кръвоносни съдове. Без целулит и стрии.


*Цисус – Здрави кости и тъкани.


*Алое вера – Елиминира токсините и изгражда устойчива бариера срещу вируси и бактерии.


*Цикория – Подпомага обмяната на веществата.


 

Странични ползи от употребата на FITO Mix Prevent Herbal

Въпреки, че благоприятните ефекти от билковата комбинация се усещат още в началото на употребата на продукта, но ако искаме да оставим зад гърба си един живот пълен с напрежение и стрес Ви препоръчваме ежедневна употреба на билковата напитка.

Интересно е, че при продължителна употреба повече от три месеца започват да се проявяват и „страничните ползи” от продукта: отпада желанието за пушене по естествен начин, просто не ви се пуши вече, изглажда фините линии, бръчки и подмладява кожата, регулира етапите на съня и отстранява физическата и психическа умора ,подпомага здравословното балансиране на Рн и кръвна захар.

В продукта FITO Mix Prevent Herbal е постигната балансирана комбинация на полезни компоненти. Те действат комплексно и са във форми, които гарантират бърза усвояемост от организма. Всички продукти на Prevent Herbal са натурални, не се натрупват в организма и могат да се прилагат продължително време.

Всекидневно със силата на ПРИРОДАТА да се грижим за ЗДРАВЕТО си, да не допуснем да се лекуваме!

Първи сред Единствените
www.preventherbal.com

Share this article

Comments are closed.